HTML

The Next Generation

Van egy alulról jövő kezdeményezés... Adjunk lehetőséget (legalább egyet) annak, akinek van egy jó ötlete, azért, hogy megváltoztathassa (jobb irányba) saját, és a környezetésben élők életét. Ezért van itt ez a blog!

Facebook

Friss topikok

Archívum

Hogyan tervezem megvalósítani?

2011.05.31. 23:06 TheNextGeneration

Felszerelést, jogi keretet és szakmai tanácsot kapnak önálló üzleti ötleteik megvalósításához. Olyan ez, mint egy inkubátor üzleti ötletek számára, ami valóban a fiatalok igényeinek megfelelően működik, és a pénz, amit keresnek vele, a természetesen csak az övék! Király, nem?

Aha, ezt már olvastam... és mit is jelent ez? 

Létrehoztunk egy szervezetet, amely jogi keretet biztosít ahhoz, hogy azok a fiatalok, akiknek van egy jó tervük, megvalósíthassák azt. Ez a szervezet teszi lehetővé, hogy számlát tudjanak kiállítani az elvégzett munkáról, de azt is, hogy legálisan kifizessük őket (+ minden járulékot).

Ha ez az alapszervezet szépen feláll, akkor a legkülönfélébb ötleteket tudja kiszolgálni, hiszen ha jól megnézzük, a legtöbb irodában ugyanaz a felszerelés, ugyanazok a szoftverek. Ha valamihez pedig speciális eszközre/szoftverre lenne szükséged, igyekszünk azt is biztosítani támogatóink által.

És most jön két fontos kérdés:
1. Hogyan jutok oda, akárhol is vagytok? Meg azért az sok pénz is, utazás, szállás, stb.
2. Hogyhogy csak az enyém az a pénz amit keresek?

1. Egerben vagyunk, de ez csak addig marad így, amíg biztos lábakra nem állunk! Ha meglesz az egri bázis, akkor terjeszkedünk. Szerencsére erre már most lenne igény és lehetőség. Azért Eger, mert tényleg nagyszerű hely és szerencsére a város és a főiskola nagyszerű táptalajt biztosít számunkra. Hogy a kérdés lényegére is válaszoljak: Busszal, vonaton, bárhogy. Ha előzetesen megbeszéltük, hogy jösz/jöttök, akkor térítjük az utad (ha megegyezünk, akkor vissza is...vohaháháhá). Ugyanez a helyzet a szállással kapcsolatban is. Amíg itt kell tartózkodnod meló ügyben, a szállás költségét mi álljuk.

2. Már miért nyúlnánk le?! Mi ezzel az "ötletmenedzsment" dologgal foglalkozunk. Ha egyszer bárkit átverünk, az a neten simán elterjed és egy életre lehúzhatjuk a rolót. Mi pedig hosszú távban gondolkodunk. Persze itt is vannak költségek, mint minden cégnél, de ezeket az összes nálunk működő projekt közösen és arányosan állja, így olyan, mintha tíz cég fizetne 1 könyvelőt 1 cég könyveléséért. Szóval a költségek nagyon-nagyon-nagyon barátiak, így néhány 10 000 forintos bevétel mellett is ki tudunk fizetni. Taps!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thenextgeneration.blog.hu/api/trackback/id/tr942947454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása