HTML

The Next Generation

Van egy alulról jövő kezdeményezés... Adjunk lehetőséget (legalább egyet) annak, akinek van egy jó ötlete, azért, hogy megváltoztathassa (jobb irányba) saját, és a környezetésben élők életét. Ezért van itt ez a blog!

Facebook

Friss topikok

Archívum

Szóval...

2011.05.25. 08:51 TheNextGeneration

...nekifutunk a blog.hu-n is! A projektről nagy vonalakban már halhattatok a Vodafone "Főállású Angyal" programja révén. Ha mégsem, akkor ITT olvashattok, olvassatok! rólunk. A blogon időről időre megírjuk, hogy mi van velünk, hol tart a projekt, valamint azt, hogy mégis hogy képzeljük és miért akarjuk ezt az őrültséget  megvalósítani.

Az infókat igyekszünk folyamatosan csöpögtetni, de ha már majd meg őrülsz, mert nem bírod kivárni, amíg a Te kérdésedre kérdés nélkül válaszolunk, akkor tedd fel bátran akár itt kommentben, akár e-mailben az info (kukac) thenextgeneration.hu címen!

Kitartást a hét további részéhez és ne felejtsétek: Minden jó, ha jó a hétvége!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thenextgeneration.blog.hu/api/trackback/id/tr922930698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása